САМОРАЗЛИВНА ПОДОВА ЗАМАЗКА LEVEL PRO

САМОРАЗЛИВНА ПОДОВА ЗАМАЗКА LEVEL PRO

Бързо втвърдяваща саморазливна подова замазка с голяма дълготрайност, за изключително гладко и хомогенно изравняване на подове

ТЕРАФЛЕКС® LEVEL PRO е високотехнологична саморазливна бързосвързваща подова замазка на циментово-полимерна основа. Предназначена е за прецизно и дълготрайно изравняване и заглаждане на подове във вътрешни помещения. Изработва изключително гладка, хомогенна и самонивелираща се основа преди полагане на керамични плочи, ламинат, паркет, мокет, балатум, PVC и други меки настилки.

ТЕРАФЛЕКС® LEVEL PRO притежава отлична саморазливност с оптимално разпределяне на разтвора. Втвърдява се бързо, без да се напуква и без да образува вътрешни напрежения. Това позволява нейното лесно и безпроблемно полагане при дебелина на слоя от 2 мм до 10 мм. Може да бъде полагана ръчно и машинно.

Замазката е подходяща за употреба при подове с вградено отопление. Може да се използва за изравняване на керамични, гипсови, циментови, магнезитни, дървени и др. подове при старо и ново строителство.

клас CT-C30-F6 според EN 13813

разфасовка

Хартиени торби от 25 кг.