Sahara Maxidecor декоративна мазилка

Sahara Maxidecor декоративна мазилка

SAHARA MAXIDECOR е екологична мазилка от високо качество,готова за употреба.

Тя е произведена на базата на водна дисперсия от акрилно свързващи вещества,специални добавки и ефектни пигменти.Мазилката е с водоустойчиво покритие,което и позволява устойчивост на мокро триене, с добра паропропускливост, безвредно за човека и околната среда, лесно се нанася.

 

MAXDECOR Sahara е боя със специални ефекти с превъзходно качество, направена на базата на водна дисперсия на акрилно свързващо вещество, пълнители, специални добавки и пигменти със специален ефект. MAXIDECOR Sahara е миещо се покритие с добра паропропускливост, безвредно за хората и околната среда, лесно за нанасяне. Използва се за защита и декорация на вътрешни стенни повърхности, където се желае вълнуващ и динамичен външен вид. Може да се тонира в системата MAXIMIX по цветовата карта MAXIDECOR Sahara.

Повърхността трябва да бъде: суха, с добра товароносимост, чиста и без рохкави или ронливи участъци, прах, водоразтворими соли, мазнини и други замърсявания. Старата, разхлабена боя трябва да се отстрани механично. Изравнете неравните повърхности с един слой GLETOLIN G акрилна изравнителна смес. След това нанесете лак ULTRADIS, тониран в нюанс, близък до цвета на довършителния материал и в съответствие с инструкциите на производителя. Когато слой ULTRADIS изсъхне, нанесете MAXIDECOR Sahara, който се доставя готов за употреба и се нуждае само от ръчно разбъркване за хомогенизиране. MAXIDECOR Sahara тонирани в системата MAXIMIX и MAXIDECOR Sahara от различни партиди и дати на производство трябва винаги да бъдат хомогенизирани! Техника на нанасяне №1: Постепенно нанесете малко количество MAXIDECOR Sahara, за да оформите един слой, като го разресвате във всички посоки, на повърхност от 1–2 m². При оптимални условия, 5–10 минути след нанасяне, третирайте нанесения материал със суха четка, която си „играе“ свободно с песъчливата повърхност, за да постигнете окончателен вид и да премахнете всички видими движения на четката. Техника на нанасяне № 2: Постепенно нанесете малко количество MAXIDECOR Sahara, за да оформите един слой, като използвате наклонени, вертикални или хоризонтални движения на четката на повърхността от 1–2 m². При оптимални условия, 5-10 минути след нанасяне, третирайте отново повърхността със суха четка в посоки, обратни на предишните, за да постигнете окончателен вид.

Работна температура: Оптималната работна температура е от +10 °C до +25 °C. Не трябва да се използва под +5 °C.

Разход:5-6 m²/L, в зависимост от грапавината и абсорбцията на основата, техниката и начина на нанасяне.

Срок на годност и съхранение: 18 месеца от датата на производство, посочена на опаковка. Да се съхранява в оригинална, добре затворена и неповредена опаковка при температура от +5 °C до +25 °C, защитено от пряка слънчева светлина

Предлага се в разфасовки от 1л и 3л

Важно.

За получаване на крайния ефект,се използва интериорна боя ULTRADIS ,която се тонира и грунд преди боя MAXIKRIL.

 

 

 

АртикулСтатусКодБройЦена
sahara 1л - sahmax01 1 77.70
sahara 3л - sahmax03 3 197.70
MAXIKRIL акрилен грунд
8.60 лв.
Четка за ефекти 150мм
22.00 лв.
Четка за декоративни мазилки 3.5"
16.88 лв.
Sahara Maxidecor декоративна мазилка
77.70 лв.
Интериорна водоустойчива боя с висока покривност ULTRADIS
24.60 лв.