MAXIKRIL акрилен грунд

MAXIKRIL акрилен грунд

ХАРАКТЕРИСТИКИ

MAXIKRIL е акрилен грунд, предназначен за импрегниране на различни основи (тухли, бетон, фиброциментови основи и др.), преди нанасяне на дисперсни бои и декоративни фасадни мазилки. MAXIKRIL се нанася лесно, съхне бързо и качествено импрегнира основата. Грундираните повърхности са с уеднаквени свойства, оцветяват се равномерно, абсорбират по-малко, имат подобрено сцепление с финишните материали и намаляват разхода им. Сухото покритие е безцветно. MAXIKRIL не трябва да се използва, ако финишните материали са нна силикатна или силиконова основа.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА

Повърхността трябва да бъде: суха, носимоспособна, чиста от прах, мазнини, ронливи части и стари покрития. Преди употреба на MAXIKRIL разредете го с вода в съотношение 1 : 3. Нанася се с валяк, четка или машина за пръскане, в един слой. Времето за съхнене при оптимални условия е мин. 6 часа. След употреба измийте инструментите незабавно с вода.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Работна температура: Оптималната работна температура е от +10 °C до +30 °C. Не трябва да се използва под +5 °C, както и при силно слънце, вятър, мъгла и дъжд.

 

Разход: 50–75 ml/m², в зависимост от грапавината и абсорбцията на основата. 

 

Срок на употреба и съхранение: 18 месеца от датата на производство, посочена на опаковката. Да се съхранява в оригинална, добре затворена и неповредена опаковка при температура от +5 °C до +25 °C, защитено от пряка слънчева светлина.

разреждане 1 : 3   За външна и вътрешна употреба   На базата на водна дисперсия   Да се пази от замръзване   EKO   разфасовки 1 L,5 L,18 L