Водоустойчива боя за вътрешни стени MAXIDIS

Водоустойчива боя за вътрешни стени MAXIDIS

MAXIDIS е висококачествена водоустойчива интериорна дисперсна боя на база акрилни свързващи вещества. Прилепва добре към основата, има отлична покривна сила, изключителна белота, паропропускливост и устойчивост на мокро триене. Предназначена е за защита и декорация на вътрешни стенни повърхности от: бетон, варо-циментови разтвори, газобетон, азбестоцимент, ПДЧ. MAXIDIS може да се оцветява.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА

Повърхността трябва да бъде: суха, носимоспособна, чиста и без слабо свързани части, прах, водоразтворими соли, мазнини и други замърсявания. Стара боя, която не е добре свързана, отстранете механично. Изравнете неравните повърхности с GLETOLIN смес за изглаждане на вътрешни стени. Преди боядисване импрегнирайте стените с подходящ грунд MAXIKRIL в зависимост от състоянието на повърхността. MAXIDIS се нанася с четка, валяк или машина за пръскане в два покриващи слоя. При това боята може да се разрежда с вода от 15% до 25%. Вторият слой се нанася след 6 часа, т.е. върху вече изсъхналия първи слой. След употреба измийте инструментите незабавно с вода.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Работна температура: Оптималната работна температура е от +10 °C до +30 °C. Не трябва да се използва под +5 °C.

Разход: 125–185 ml/m² на два слоя, в зависимост от грапавината и абсорбцията на основата.

Срок на годност и съхранение: 18 месеца от датата на производство, посочена на опаковката. Да се съхранява в оригиналната, добре затворена и неповредена опаковка при температура от +5 °C до +25 °C, защитено от пряка слънчева светлина.

  разреждане max. 25% вода   Устойчив на мокро триене   полярно бяло   За вътрешна употреба   Да се пази от замръзване   EKO   разфасовки 0,65 L,3 L,5 L,15 L

АртикулСтатусКодБройЦена
MAXIDIS 0.65л - MAXIDIS065л 1 14.65
MAXIDIS 3л - MAXIDIS3л 1 44.50
MAXIDIS 5л - MAXIDIS5л 1 66.60
MAXIDIS 15л - MAXIDIS15л 1 149.90