Професионален латекс за влажни помещения ТЕРАФЛЕКС AQUARELLE PROTECT

Професионален латекс за влажни помещения ТЕРАФЛЕКС AQUARELLE PROTECT

ТЕРАФЛЕКС AQUARELLE PROTECT е професионална латексна боя за влажни и мокри помещения, както и за помещения, които не се проветряват добре и има опасност от образуване на влага и мухъл. Боята е с равномерна структура и траен матов ефект на кадифе. Приложима е при основи, като бетон, гипсови и варо-циментови мазилки и шпакловки, гипсокартон и много други. Подходяща е за полагане върху здрави покрития на стени и тавани от стари вододисперсионни бои.

Устойчива е на влажно почистване и позволява лесното отстраняване на петна и замърсявания от боядисаната повърхност само с навлажнена кърпа, което я прави особено подходяща за кухни, бани, килери, перални и избени помещения, обществени сгради и помещения с високи хигиенни изисквания. Специализираната рецепта на боята, я кара да образува здрав водонепропусклив слой, който възпрепятства образуването на мухъл и плесени. Не запечатва стената напълно и позволява нейното „дишане“.

ТЕРАФЛЕКС AQUARELLE PROTECT се отличава с висока покривност и ниска разходна норма. Устойчива е на стареене и не променя цвета си. Притежава отлична адхезия към основата и висока трайност на цвета. Нанася се гладко и равномерно без да капе и да се стича.

разходна норма 110-135мл/кв м. 

Кофа от 1; 2,5 л. 

 

АртикулСтатусКодБройЦена
AQUARELLE PROTECT професионален латекс бял мат 1л - 1561-001 1 14.99
AQUARELLE PROTECT професионален латекс бял мат 3л - 1561-003 3 38.88