Валяк MICROMIX 10 MAXI 25см

Валяк MICROMIX 10 MAXI 25см

 

MicroMix Hardy Select пълнител за боядисване 25 см

Бояджийски валяк за универсална употреба, предназначен за боядисване със силиконови, латексови, емулсионни и силикатни бои . Също така е идеален за нанасяне на грундове . Това е валяк с голяма ширина , който благодарение на своя размер ще ви позволи да боядисвате големи повърхности бързо и удобно. Работи особено добре при по-големи бояджийски работи.

Ефективно боядисване

Бояджийски валяк с ширина 25см осигурява бързо и ефективно покриване на повърхността с боя. Благодарение на специалната смес и структура на фибрите, боята има висока абсорбция, което позволява равномерно нанасяне върху основата. Това решение съкращава времето за боядисване и повишава ефективността на работа . Благодарение на своята ширина, валякът е идеален за боядисване на по-големи повърхности, като стени или тавани, което допълнително ускорява процеса на завършване на помещението. Правилно подбраният валяк за боядисване е незаменим инструмент за хората, които търсят ефективни решения в областта на декорацията и ремонта. 

Професионален дизайн

MicroMix е оборудван със  системата DuoPlus , която уплътнява сърцевината на ролката и осигурява два странични лагера вътре в ролката. Това решение значително повишава комфорта и ефективността на работа. Системата DuoPlus е почти необходимо решение за ролки с голяма ширина. Основното му предимство е по-доброто позициониране на ролката. Това гарантира по-голяма прецизност на боядисването и по-лесно разпределение на боята.

Премиум ролка

Hardy Select  е марка, посветена на професионалистите и тези, които се грижат за висококачествените инструменти и най-голямата издръжливост. Валякът Hardy Select се характеризира с най-добрите материали и иновативни решения . Всичко това с оглед на по-добри резултати от работата!

 

*Предлага се само ролка

 

 

 

АртикулСтатусКодБройЦена
Валяк MICROMIXI 25см - 0110-204825 1 14.98
Валяк MICROMIX 10
Валяк MICROMIX 10