Валяк MICROMIX 16мм MAXI 25см

Валяк MICROMIX 16мм MAXI 25см

Валяк MICROMIX 16 MAXI 25см 048мм

Бояджийската касета MicroMix Hardy Select с ширина 25 cm е професионален валяк, специално предназначена за изпълнители и професионалисти. Характеризира се с универсална употреба и високо качество на изработка . Вложката за боядисване MicroMix Hardy Select е уникално предложение на пазара на инструменти за боядисване. Неговата универсалност, съчетана с иновативни технологични решения, осигурява висока ефективност на работа и отлични резултати при боядисване.

Универсалност 

Можете да използвате големия бояджийски валяк MicroMix 25 см за боядисване с емулсионни, латексови, силиконови и силикатни бои. Благодарение на своята гъвкавост, вложката е отличен избор за различни проекти за боядисване. Ще бъде полезно както за освежаване на интериора на апартаменти, така и при цялостни ремонтни дейности в големи търговски площи.

Високо качество 

Предимствата на продукта произтичат преди всичко от иновативната технология, използвана при производството. Специалната смес и структура на влакната, използвани в MicroMix Hardy Select, правят касетата характеризираща се с висока абсорбция на боя, което се изразява в спестяване на време и материали. Освен това вложката осигурява равномерно разпределение на боята върху боядисаните повърхности.

Иновативността на MicroMix Hardy Select се демонстрира и от внедряването на системата DuoPlus. Тази система уплътнява сърцевината на валяка, предотвратявайки проникването на боя в нея, което може да доведе до нейното разрушаване или намалена ефективност на боядисване. Освен това, оборудването на ролката с два странични лагера повишава комфорта на използване чрез по-добър контрол върху инструмента и плавност на движенията му.

 

 

 

 

АртикулСтатусКодБройЦена
Валяк MICROMIX 16 MAXI 25см - 0110-214825 1 16.98
Валяк MICROMIX 16мм
Валяк MICROMIX 16мм
Валяк MICROMIX 16мм