Ваничка 3В1 42X32 СМ

Мултифункционална ваничка за боядисване 3в1 42х32 см

Иновативна, универсална тава за боядисване, предназначена за удобно и ефективно боядисване на различни повърхности. Продуктът е идеален както за професионални, цялостни довършителни работи, така и за малки ремонти в къща или апартамент.

Универсалност и многофункционалност

Благодарение на иновативния си дизайн, кутията за отпадъци е практична и функционална. Продуктът е проектиран да отговаря на изискванията и да отговори на нуждите на потребителите, работещи в различни условия.

  1. На стълба  - Можете свободно да окачите кутията за отпадъци на стъпалата. Той гарантира, че ръцете ви са свободни и следователно можете да работите бързо и безопасно върху стълбата.
  2. Във вашата ръка  - Кутията за отпадъци е оборудвана с удобна дръжка. което улеснява пренасянето на инструмента и бързата смяна на режима на работа.
  3. На пода  - Можете да поставите тавата с боя на пода или друга хоризонтална повърхност. Благодарение на контейнера с оптимален размер и подходящия ъгъл на наклон, боята няма да изтече. Ъгълът също така ще улесни удобното нанасяне на боя върху ролката.

Предимства на продукта :

  • Устойчив материал  - изработен от висококачествен PP материал, устойчив на повреди
  • Голям капацитет  - кутията за отпадъци е предназначена за ролки с ширина до 25 см. Контейнерът може да побере боя с обем до 3 литра
  • 2 отвора за валяка  - позволяват ви да закачите дръжката на валяка за боядисване във вертикално или хоризонтално положение на тавата
  • Стабилна инсталация  - кутията за отпадъци може да бъде свободно окачена на стъпало или отстрани на стълба
  • Удобна дръжка  - таблата за рисуване има ергономична дръжка, която ви позволява удобно да държите и пренасяте таблата

 

 

 

 

 

 

 

 

АртикулСтатусКодБройЦена
Ваничка бояджийска 3 в 1 - 0146-32232К 1 21.98
Ваничка 3 в 1
Ваничка 3 в 1
Ваничка 3 в 1
Валяци за боядисване 3